Om os

HOUSE OF DIAMONDS

House of Diamonds er en virksomhed med over 30 års erfaring indenfor diamant- og smykkebranchen. Gennem to generationer har vi leveret forlovelsesringe og diamantsmykker til tusindvis af kunder, og vi fortsætter med at være innovative, følge med og samtidig være tidløse i vores designs.

 Hos os finder du et stort udvalg af forlovelses- og vielsesringe samt andre guldsmykker i flotte designs af høj kvalitet. Vi sidder også klar til, i samarbejde med dig, at designe et personligt smykke, hvis du har særlige ønsker og præferencer. Herudover leverer vi Danmarks bedste priser på guldkæder, som vi tilbyder i et bredt og alsidigt udvalg til enhver smag.

PRODUKTION & FORBINDELSER
Hos House of Diamonds fremstiller og designer vi størstedelen af alle vores diamantsmykker. Vi specialiserer os i skræddersyede smykker og har særligt fokus på diamantringe. Udvalget på hjemmesiden afspejler vores store sortiment, som er endnu mere omfattende i vores fysiske butik. Eftersom forskellige faktorer kan påvirke vores leveringstider, vil du ved køb af produkter fra vores hjemmeside blive kontaktet med information om levering for dine smykker. Mens mange af vores smykker kan pakkes og sendes samme dag, kan leveringstiderne afvige fra tid til anden. Det gælder primært ringe, da denne varetype ofte skal produceres og designes til specifikke behov. 

Hos os er kvalitet en af vores vigtigste værdier, og alle vores smykker er fremstillet af de fineste materialer og udført med den største omhu og præcision. Vi bruger ægte ædelstene hentet fra hele verden, til at skabe vores unikke og tidløse designs. Vi samarbejder kun med pålidelige leverandører, som vi gennem vores mange år i smykke- og juvelbranchen har opbygget gode forhold til. Blandt andet har vi diamanter hentet direkte fra børsen i Belgien, smaragder fra Colombia, safirer fra Sri Lanka og rubiner fra hele sydøstasien. Herefter transformerer vi de smukke sten i vores eget værksted, for at skabe de perfekte smykker til vores kunder. 

EKSPERTISE, DESIGN & INDKØB
Vi vægter gennemsigtigheden i en ekspedition meget højt og gør altid vores ypperste for at skabe en åben og ærlig dialog, der sikrer, at vi forstår jeres ønsker og behov, samtidig med, at I får overblik over hvert produkt og dets specifikationer, så I føler jer rustet til at træffe den rigtige beslutning. 

Vores erfarne designere og indkøbere har mange års ekspertise i alle processer fra tanke til udvikling af design. Vi tager os tid til at lytte til jeres ideer og ønsker, og gør os umage for at inddrage jer så meget i hele processen, som overhovedet muligt. Vi nyder at arbejde tæt sammen med vores kunder, for at sikre, at resultatet bliver præcis som ønsket. Vi lægger en stor indsats i at finde de materialer og ædelstene, som I har efterspurgt, og tager altid hensyn til kvalitet, priser og tilgængelighed.