OM

 

House of Diamonds er en virksomhed med over 35 års ekspertise i diamant- & smykkebranchen. I to generationer har vi leveret guld, sølv & diamantsmykker til tusindvis af kunder, & vi fortsætter med at være innovative, følge med tiden & samtidig være tidløse i vores designs.

Hos os finder du et stort udvalg af forlovelses- & vielsesringe samt andre guldsmykker & sølvsmykker i flotte designs af høj kvalitet. Vi sidder klar til, i samarbejde med dig, at designe et personligt smykke, hvis du har særlige ønsker & præferencer. Herudover leverer vi Danmarks skarpeste priser på guldkæder, som vi tilbyder i et bredt & alsidigt udvalg til enhver smag.

Produktion & forbindelser
Hos House of Diamonds fremstiller & designer vi størstedelen af alle vores diamantsmykker. Vi specialiserer os i skræddersyede smykker & har særligt fokus på smykker med diamanter. Udvalget på hjemmesiden afspejler vores store sortiment, som er endnu mere omfattende i vores fysiske butik. Eftersom forskellige faktorer kan påvirke vores leveringstider, vil du ved køb af produkter fra vores hjemmeside blive kontaktet med information om levering for dine smykker. Mens mange af vores smykker kan pakkes & sendes samme dag, kan leveringstiderne afvige fra tid til anden. Det gælder primært ringe, da denne varetype ofte skal produceres & designes til specifikke behov.

Hos os er kvalitet en af vores vigtigste værdier, & alle vores smykker er fremstillet af de fineste materialer & udført med den største omhu & præcision. Vi bruger ægte ædelstene hentet fra hele verden, til at skabe vores unikke & tidløse designs. Vi samarbejder kun med pålidelige leverandører, som vi gennem vores mange år i smykke- & juvelbranchen har opbygget gode forhold til. Blandt andet har vi diamanter hentet direkte fra børsen i Belgien, smaragder fra Colombia, safirer fra Sri Lanka & rubiner fra hele sydøstasien. Herefter giver vi de smukke sten et liv i de kvalitetssmykket vi skaber på eget værksted.

Ekspertise, design & indkøb
Vi vægter gennemsigtigheden i en ekspedition meget højt & gør altid vores ypperste for at skabe en åben & ærlig dialog, der sikrer, at vi forstår jeres ønsker & behov, samtidig med, at I får overblik over hvert produkt & dets specifikationer, så I føler jer rustet til at træffe den rigtige beslutning.

Vores erfarne team har mange års ekspertise i alle processer fra tanke til udvikling af design. Vi tager os tid til at lytte til jeres ideer & ønsker, & gør os umage for at inddrage jer så meget i hele processen, som overhovedet muligt. Vi nyder at arbejde tæt sammen med vores kunder, for at sikre, at resultatet bliver præcis som ønsket. Vi lægger en stor indsats i at finde de materialer & ædelstene, som I har efterspurgt, & tager altid hensyn til kvalitet, priser & tilgængelighed.