Om os

HISTORIE & KVALITET
House of diamonds er en familieejet virksomhed med over 30års erfaring i smykkebranchen. Vi sigter efter altid at levere den bedste kvalitet, den bedste service samt det bedste håndværk til vores kunder, hvilket vi altid lykkedes med. I butikken vil du altid kunne finde serier af højkvalitets diamantsmykker, ligesom der ligeledes altid vil være et bredt udvalg af guld- og sølvsmykker samt udvalgte urbrands i butikken.
PRODUKTION
De fleste af vores ting vil også være at finde her på webshoppen. Ved køb på webshoppen vil dine smykker blive sendt så snart din ordre er gået igennem og din vare er klar. Med et kvalitetssmykke fra House Of Diamonds, får du ikke kun stærke designs. Du får tidløse smykker, med ægte ædelstene, som vi har indkøbt over hele verden. Vores håndlavede smykker er skabt med henblik på, at udforme noget som du har lyst til at gå med, for evigt. 
DE RIGTIGE FORBINDELSER
Det har taget mange år, men vi har gennem to generationer opbygget kontakter og forbindelser på smykke og juvelbranchen verden over. Der er intet vi ikke kan skaffe og ingen opgave, vi finder for lille. Diamanter hentet direkte på børsen i Belgien, smaragder fra Colombia, Safirer fra Sri Lanka, Rubiner fra hele sydøstasien. På vores eget værksted transformerer vi disse smukke sten, til smykker som vores kunder elsker.
EKSPERTISE
Vi påskønner alle ærlighed og oprigtighed. Vi vægter gennemsigtheden i en ekspedition og dialog med jer meget højt og sørger for at du får et overblik over produktet og dets specifikationer og gør alt hvad vi kan, for at du føler dig bedst rustet til at træffe den rigtige beslutning. Dette komplimenteres af vores erfarne faglærte personale.
SMYKKEDESIGNERE & INDKØBERE
Vores designere og indkøbere er kendt på alle de store markeder, de kender processen fra tanke til færdigt smykke ind og ud. Det hele starter ved, at du kontakter os. Der vil blive lagt en stor indsats i, at finde de materialer og ædelstene som du skal bruge og du vil kunne være en stor del af produktionsprocessen af din ring.
GULDSMEDE
Vi laver mange forskellige typer af smykker, alt fra fine vielsesringe og forlovelsesringe til vilde vedhæng, store kæder og piercinger. Disse smykker bliver lavet af vores dygtige guldsmede, som hver især har deres speciale inden for branchen. Nogle af dem kan du møde i vores butik, hvor de vil kunne rådgive dig og andre er dybt forgabt i deres arbejde på værkstedet.
EKSAMINERET DIAMANT GRADERER
Vi har også eksperter i diamanter, den mest kostbare ædelsten over dem alle. Vores uddannede diamantgradererer har studeret denne ædelsten ved de mest anerkendte gemmologiske laboratorier i verden. Disse laboratorier arbejder vi også sammen med til daglig, hvor vi får certificeret vores sten. HRD i Antwerpen og GIA i London og New York er nogle af disse.