HRD Point of trust

Enestående Partnerskab: House of Diamonds er Point of Trust for HRD Antwerp.

Vi er stolte af, at House of Diamonds i Aarhus er en officiel partner og tillidsinstans hos HRD Antwerp, en af ​​verdens førende autoriteter inden for diamantgradering og -certificering. Dette partnerskab markerer en milepæl for House of Diamonds og bekræfter vores engagement i at levere det ypperste inden for kvalitet og kundeservice.

HRD gennem historien
HRD Antwerp, grundlagt i 1973 som 'Diamond High Council' på initiativ af den belgiske regering og repræsentanter for diamantindustrien, er sammenflettet med historien om Antwerp World Diamond Centre (AWDC). HRD er en industriel leder som har etableret sig som et pålideligt og respekteret kvalitetsstempel af diamanter og ædelstene på verdensplan. At blive udpeget som en Point of Trust hos HRD Antwerp, er ikke blot en anerkendelse af vores engagement for kvalitet, men repræsenterer pålidelighed og integritet.

Fremtiden i smykkebranchen
Vores kunder kan nu nyde fordelene ved transparent information og tryghed ved at handle hos House of Diamonds, da vi bringer HRD Antwerp's standarder til vores butik i Aarhus. Vi forpligter os til at levere klare og forståelige oplysninger og fuld gennemskuelighed i produktet og processen om de diamanter, ædelstene og smykker, vores kunder køber.

Som et Point of Trust hos HRD Antwerp tilbyder House of Diamonds ikke kun de samme høje standarder for integritet og kvalitet som en HRD-rapport, men vi præsenterer også en unik mulighed for vores kunder. Vi er blandt de første i verden til at bringe de overlegne Leonardo da Vinci-slebne diamanter til vores kunder, det er et banebrydende nyt slib, som er den traditionelle runde diamant overlegen.

Gennemskuelighed og certificering er fremtiden i branchen, i en verden hvor laboratorieskabte diamanter vinder frem på markedet. En HRD Antwerp "Natural Diamond Grading Report" er en objektiv rapport, der bekræfter en slebet naturlig diamants autenticitet og giver en detaljeret beskrivelse af dens nøglekarakteristika, de såkaldte 4Cs: carat, farve, klarhed og slibning. Desuden giver vi dig ikke kun en beskrivelse af dine diamanter og smykker, vi påtager os også en socialt ansvarlig rolle og tilbyder mere gennemsigtighed omkring baggrunden for dine diamanter og smykker (kuldioxidaftryk).

En international oplevelse
Dette partnerskab er mere end et samarbejde; det er et bevis på at House of Diamonds er anerkendt af de ledende instanser i verden for det arbejde vi laver i smykkebranchen. Vi bestræber os på at levere det ypperste inden for diamantsmykker til Aarhus og omegn. Hos House of Diamonds kan du stole på os som din Point of Trust for en oplevelse du ikke kan få andre steder.