Leonardo Da Vinci Cut

Som et af de første steder i verden tilbyder House of Diamonds nu de overlegne Leonardo da Vinci-slebne diamanter. Ekstraordinær brillans og præstation i forhold til enhver anden diamantslibning i verden.

Menneskets natur har altid vist en tiltrækning mod skønhed og er derfor særlig tiltrukket af det, der bruger proportionerne af The golden ratio, på dansk; det gyldne snit.

En matematisk formel fundet i naturen og universelt betragtes som det, der gør noget tiltrækkende. Denne idé om det gyldne snit og den skønhed, den formidler, blev udfordret i 'De Divina Proportione', en afhandling af Luca Pacioli, der illustrerer 60 tegninger af Leonardo da Vinci. Bogen omfatter studier og forskellige anvendelser af den Gyldne Ratio - som også er den matematiske formel i vores kosmiske struktur (a / b = 1,618). Hvorfra Leonardo spekulerede i, at enhver råvare kunne omdannes til noget ekstraordinært ved hjælp af denne ratio. Hans argument støttede den alkymiske idé om eksistensen på jorden af guddommelig perfektion og harmonisk skønhed.

Leonardo da Vincis liv og arbejde har affødt mange teorier, der stadig fascinerer os i dag, da det Toskanske genis studier og ideer stadig kan anvendes. Lige så overraskende er ideen, der førte til skabelsen af Leonardo da Vinci-slebet. Bobak M. Nasrollahi, smykke pionér, bladrede tilfældigt gennem Leonardo da Vincis tegninger af perfekte faste stoffer ved hjælp af de Gyldne Proportioner, som han også havde gjort for Luca Paciolis i De Divina Proportione. Dette udløste i stedet hr. tænkning for at forestille sig at anvende den samme matematiske formel til at skære en diamant. Anvendelsen af ​​formlen på en diamantslibning førte til forbløffende resultater og skabelsen af ​​Leonardo da Vinci-slebet.

Slibets fordele
En rå diamant plukkes fra jorden og slibes ved hjælp af forskrifterne fra Leonardos tegninger af polygoner, skåret ved hjælp af det gyldne snits matematiske formel. Ved afslutningen af processen resulterer formen i en nyskabende og fortryllende diamant.

Diamanten har 57 facetter, ligesom den klassiske runde brilliantslibning. Dog, i modsætning til andre slibninger, har Leonardo Da Vinci Cut en femkantet table og skaber en optisk fortolkning af tre stjerner synlige for det blotte øje. Slibningens design er synligt for det blotte øje, modsat andre slibninger – det klassiske runde brilliantslib kræver for eksempel mikroskopisk forstørrelse, for at se effekten af lyset (såsom "hearts and arrows").

Forskning har vist, at når to diamanter af samme kvalitet og vægt, hvoraf den ene er Leonardo Da Vinci Cut og den anden er klassisk rund brilliantslibning, sammenlignes, viser simuleringer, hvordan Leonardo Da Vinci Cut-diamanten utvivlsomt er lysere og reflekterer mere lys. Yderligere, når den testes for sine egenskaber, overstiger den niveauet af "ideal", hvilket gør Leonardo Da Vinci Cut til en diamant med uovertrufne egenskaber. Leonardo Da Vinci Cut stråler dets slibning og design ubesværet til det naturlige øje.